Wat doen wij?

Wij, twee broers, investeren in crypto- en blockchaintechnologie. Inmiddels hebben wij een eigen mining-field ontwikkeld en bouwen wij momenteel aan een tweede locatie waar wij nieuwe digitale munten willen produceren. Daarnaast handelen wij in cryptocurrency en participeren wij in ICO's (Initial Coin Offerings). Zo bouwen wij aan een diverse en digitale crypto-portfeuille. 

Wij investeren in studies en seminars om zo op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in deze branche en wij ondersteunen diverse initiatieven als investeerders en sprekers. Zo organiseren wij crypto-events en trainingen om u in contact te brengen met blockchain- en crypto-specialisten. Wij stellen ons graag aan u voor, bekijk onze profielen hieronder: 

Wie zijn wij?

Paul Rijken

Crypto trainer - investeerder 

Ik ben als investeerder betrokken bij diverse investeringen en de wereld van crypto en blockchain-technologie in het bijzonder. Als zelfstandig vastgoedondernemer heb ik in de afgelopen 15 jaar ervaring opgedaan met projectontwikkeling, vastgoedbeheer en bouw. De afgelopen jaren heeft blockchain en crypto mijn aandacht en zie ik de potentie van deze technologie. Er is een digitale revolutie gaande, wacht u af of doet u mee?

Samen met ervaren mining- en ICT-professional Nick Rijken bouwen wij aan een crypto-portefeuille met o.a. miningfields, cryptocurrency trading en ICO-investeringen. 

Als ondernemers slaan wij de handen ineen en brengen wij u nu in contact met crypto. Van blockchain-bouwers tot crypto-coaching, wij willen u inspireren en begeleiden in deze technologie. 

Paul Rijken,  investeerder

Linkedin profiel  

Digitaal visitekaartje

Nick Rijken, mining en IT-professional

Linkedin profiel  

Digitaal visitekaartje

Nick Rijken

Mining IT-professional

Als IT-professional ben ik al ruim 15 jaar betrokken bij ict-oplossingen, netwerk solutions en systeembeheer. Crypto-mining begon als een hobby op de zolderkamer naast mijn werk. Nu als zelfstandige ondernemer. Op dit moment werk ik met het Ethereum (ETH) & Monero (XMR)-netwerk. 

Momenteel bouwen wij onze miningfield uit en starten wij met het minen van nieuwe munten. Medio 2017 is het mining geprofessionaliseerd en verhuisd naar een veilige en centrale locatie. Ervaring door te doen is mijn motto.